

## INTERNATIONAL INSTITUTE FOR CARBON-NEUTRAL ENERGY RESEARCH

## I<sup>2</sup>CNER INTERNATIONAL WORKSHOP: HYDROGEN FUELING STATION DEPLOYMENT ENERGY ANALYSIS RESEARCH DIVISION

DATE: WEDNESDAY, FEBRUARY 4, 2015

TIME: 9:00 - 12:00

VENUE: I2CNER HALL C

SCHEDULE:

9:00 – 9:05	5 min	Introduction, Kenshi Itaoka, Professor, I <sup>2</sup> CNER
9:05 – 9:20	15 min	Overview of current efforts for hydrogen infrastructure development in Japan Akiteru MARUTA, Chief Researcher, Technova, Inc
9:20 – 9:25	5 min	Q&A
9:25 – 9:50	25 min	Car company's prospect: Katsuhiko Hirose, Project General Manager R&D management Division, Toyota Motor Corporation
9:50 – 9:55	5 min	Q&A
9:55 – 10:20	25 min	Energy company's prospect: Ryuichi Hirotani, Senior Manager, Iwatani Corporation Robert Adler, Head of R&D/ATZ and Martin Pfandle, Project Manager ATZ, Linde Gas GmbH
10:20 – 10:25	5 min	Q&A
10:25 – 10:35	10 min	Break
10:35 – 11:00	25 min	California case: Joan Ogden, Director, Sustainable Transportation Energy Pathways program, Institute of Transportation Studies, Univ. of California Davis
11:00 – 11:05	5 min	Q&A
11:05- 11:25	20 min	Potential location of hydrogen fueling stations in Japan , Kenshi Itaoka, Professor, I <sup>2</sup> CNER
11:25 – 11:30	5 min	Q&A
11:30 – 12:00	30 min	Discussion & Summary