

INTERNATIONAL INSTITUTE FOR CARBON-NEUTRAL ENERGY RESEARCH

I²CNER International Workshop Energy Analysis

DATE: FRIDAY, JANUARY 31, 2014

TIME: 9:00 - 12:00

VENUE: I²CNER HALL

SCHEDULE:

9:00 – 9:30	30 min	Introduction (prof. Itaoka)
9:30 – 9:35	5 min	Q&A
9:35 – 10:10	35 min	Current and Future Energy System in Japan, Atsushi Kurosawa, Director, Global Environment Program, The Institute of Applied Energy
10:10 – 10:20	10 min	Q&A
10:20 – 10:25	5 min	Break
10:25 – 11:00	35 min	Current and Future Regional Energy System in Japan, Tatsuya Saeki, Head of Environment and Energy Division, Department of Policy and Coordination, Wakkanai-city, Hokkaido
11:00 – 11:10	10 min	Q&A
11:10 – 11:45	35 min	Energy and Industrial Development, Prof. Yaichi Aoshima, Institute of Innovation Research, Hitotsubashi University
11:45 – 11:55	10 min	Q&A
11:55 – 12:00	5min	Summary